Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ


Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός των Καρδιτσιωτών Φθιώτιδος
Οι Καρδιτιώτες που ζούνε και δραστηριοποιούνται στην Φθιώτιδα το γλέντησαν με την ψυχή τους. Μέσα από μια τέτοια εκδήλωση είχανε την ευκαιρία να βρεθούνε να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν.
Το πρόγραμμα άρχισε με την παρουσίαση των χορευτικών του συλλόγου. Ο πρόεδρος Στέφανος Κουτσελόπουλος ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, τους χορηγούς και τα παιδιά του συλλόγου για την αγάπη που δείχνουν και την συμπαράσταση τους σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
Στην συνεχεία έγινε βράβευση όλων των μαθητών και μαθητριών που περάσανε στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Μετά τις απονομές το χορευτικό των μεγάλων άρχισε τον χορό μαζί με το διοικητικό συμβούλιο και τους επισήμους
Η ορχήστρα που την αποτελούσαν συμπατριώτες μας οργανοπαίχτες διασκεδάσανε τα μέλη και τους φίλους μέχρι τις πρωινές ώρες.
Στην εκδήλωση μας παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργού κ, Ταλιαδούρου
Οι βουλευτές κ. Σταυρογιάννης , Αντωνίου και εκπρόσωπος της νομαρχίας Φθιώτιδος ευχετήρια φαξ στείλανε ο πρόεδρος της βουλής κύριος Σιούφας οι βουλευτές Τσάρας και Ρόβλιας.

1 σχόλιο:

ΣΕΑ Ν. Καρδίτσας είπε...

Είμαι Καρδιτσιώτισσα λέγομαι ΚΟΞΑΡΑ ΒΑΣΩ και θέλω να σας ενημερώσω ότι στο Ν. Καρδίτσας εδώ και επτά μήνες λειτουργεί Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Αν σας ενδιαφέρει μία επαφή μαζί μας σαν Καρδιτσιώτες που είστε. επικοινωνήστε στο τηλ. 6973600293 ή στο email aimodotezoi@gmail.com. Περιμένω νέα σας σύντομα. Ευχαριστώ