Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Έναρξη Μαθημάτων Παραδοσιακών Χορών
Άρχισαν τα μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και ενηλίκων.
Καλούμε τους συμπατριώτες μας αλλά και τους κατοίκους της πόλεως της Λαμίας να πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Για να κρατήσουμε την παράδοση και τους παλμούς του τόπου μας ολοζώντανους και να μη σβήσουν στη χοάνη της παγκοσμιοποίησης. 
Τα μαθήματα γίνονται στον άνετο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (Θερμοπυλών & Πιπίνου 18, περιοχή Αγίας Βαρβάρας, Λαμία).
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τα γραφεία μας κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 7-9 μ.μ.
και τα μαθήματα κάθε Παρασκευή, 7-8 για παιδιά μέχρι 10 ετών και 8-9 για τα μεγαλύτερα. Οι μαθητές των χορευτικών μας λαμβάνουν μέρος και στις πλούσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογός μας.
Το τμήμα των ενηλίκων θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα 8-9 μ.μ.
Η έναρξη των παιδικών τμημάτων θα γίνει την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 και του τμήματος των ενηλίκων τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012.


Εκλογές

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 5-8 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Συλλόγου οι αναβληθείσες λόγω Εθνικών Εκλογών αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν για να αναδείξουν το νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσει το Σύλλογο στην τρίτη δεκαετία μιας επιτυχημένης μέχρι σήμερα πορείας.
Δηλώσεις συμμετοχής υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές από το νυν Δ.Σ. μέχρι την παραμονή των εκλογών. Ο Σύλλογος χρειάζεται ανανέωση και φρέσκες ιδέες νέων κυρίως μελών.

Ιστοσελίδα του Συλλόγου

Η ιστοσελίδα του Συλλόγου (http/ Karditsiotes.blogspot.com), που λειτουργεί εδώ και χρόνια με μεγάλη επισκεψιμότητα, ενημερώνεται συνεχώς και παρακαλούμε τα μέλη μας να την επισκέπτονται ώστε να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.


Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: