Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΕΙ & ΑΕΙ


Παρακαλούμε, τα μέλη του Συλλόγου, να μας ενημερώσετε έγκαιρα για την εισαγωγή κάποιου παιδιού στα εκπαιδευτικά ιδρύματα ΑΕΙ και ΤΕΙ τη φετινή χρονιά, ώστε να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε την βράβευσή του.

Τα ονόματα θα πρέπει να συγκεντρωθούν το αργότερο έως την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας

6936658304,  22310 28370 &  whats up: 6978208311
Τσιλιώνη Μαίρη

Δ.Σ
 

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το "Τσικνίσαμε" και εμείς

Την Τσικνοπέμπτη (12 Φεβρουαρίου 2015) και εμείς σαν γνήσιοι Καρδιτσιώτες, λάτρεις του καλού φαγητού αλλά κυρίως του γλεντιού διασκεδάσαμε προετοιμάζοντας το έδαφος για τον ετήσιο χορό μας που φέτος θα έχει άρωμα αποκριάς.












Εμείς αρχίσαμε. Σας περιμένουμε και εσάς στο κέντρο ΑΡΙΩΝ Palace την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 να διασκεδάσουμε Καρδιτσιώτικα. 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 οι μικροί μας φίλοι κόψανε την βασιλόπιτά τους στην αίθουσα του Συλλόγου. Το φλουρί κέρδισε η Αγγελική Κ. και της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της. Σε κάθε παιδί δόθηκε και το γούρι της χρονιάς, μια ευγενική προσφορά από το χρυσοχοείο του κ. Αθανάσιου Βέλιου.


 
 


 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ


Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7μ.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αίθουσας του Συλλόγου στην οδό Παπαφλέσσα 1. Παράλληλα έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Τον Δήμο Λαμιέων εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος  κα. Βίβιαν Αργύρη και
ο Αντιδήμαρχος κ. Καλαμπαλίκης Δ. Επίσης, από τον Δήμο Αφίκλειας-Ελάτειας ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αμφίκλειας κ. Ποδιός Γεώργιος.
Εκ μέρους του Συλλόγου η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος κα. Χρύσα Μάστορα-Γερασοπούλου ευχαρίστησε ιδιαίτερα το απελθόν Δ.Σ. αλλά και πρόσωπα που δραστηριοποιήθηκαν και ανέδειξαν τη συλλογική και προπάντων ποιοτική δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παρουσίασε τους άμεσους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τις απαραίτητες και συνεξαρτώμενες δραστηριότητες για την επίτευξή τους.











 

https://www.youtube.com/watch?v=QDRhdrzGXds
https://www.youtube.com/watch?v=TDTvFcPHDdk