Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των επαγγελματιών μελών του συλλόγου μας

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ. ΚΟΥΤΣΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΑΦΛΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21-3-2011 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν. Φθιώτιδας ΄΄Ο Καραϊσκάκης΄΄ η πρώτη συνάντηση Καρδιτσιωτών Επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Νομό Φθιώτιδας.
Ήταν μια συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών γύρω από θέματα που απασχολούν σήμερα τον επαγγελματία και τον επιχειρηματία μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που όλοι μας διερχόμαστε.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν περί τους πενήντα Καρδιτσιώτες επαγγελματίες οι οποίοι άκουσαν με ενδιαφέρον από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κουτσελόπουλο Στέφανο και τον κ. Κατσίφα Γεώργιο, το παλαιότερο και ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, το σκεπτικό της συνάντησης αυτής.
Ακολούθησε ομιλία του οικονομολόγου κ. Δημητρίου Σφακιανού με θέμα: «αντιμετωπίζοντας την οικονομική κρίση ένα βήμα μπροστά», όπου αναλύθηκε διεξοδικά το σημερινό οικονομικό περιβάλλον και οι προοπτικές ανάκαμψης. Στην ομιλία του ο συμπατριώτης επιχειρηματίας κ. Γιαννίτσης Γεώργιος  ανέλυσε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σημερινός επιχειρηματίας μιας υγιούς επιχείρησης, οι νέες τάσεις και πως μπορεί μια επιχείρηση να επιβιώσει αλλά και να αναπτυχθεί μέσα σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Στην τοποθέτηση του ο καθηγητής-επιχειρηματίας κ. Βασίλειος Νταφλούκας έθεσε την παιδαγωγική διάσταση, την κρίση ιδεών, την έλλειψη αγάπης προς τα παιδιά σε σχέση με την επιχειρηματικότητα.
Με το τέλος της συνάντησης και έπειτα από τοποθετήσεις και άλλων συνέδρων τονίστηκε η σημασία της πρωτοβουλίας αυτής και αποφασίστηκε η καθιέρωσή, επανάληψη και η αναβάθμιση της συνάντησης σε ένα Φόρουμ που θα προωθήσει και θα στηρίξει τα συμφέροντα των μελών του μέσα από ομιλίες και σεμινάρια επιχειρηματικότητας.
Η συνάντηση έκλεισε με ένα αυθόρμητο γλέντι με ήχους της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Το Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: