Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, που πρόσφατα συγκροτήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη του την οικονομική συγκυρία αποφάσισε να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα δράσης της περιόδου 2012-2013 χωρίς να αναστείλει τις δραστηριότητές του και ούτε να υποβαθμίσει την ποιότητά τους. Για να περιοριστούν τα έξοδα αποφασίστηκε να ανασταλεί η αποστολή του Ενημερωτικού Δελτίου και από τούδε η ενημέρωση των μελών και φίλων μας θα γίνεται μέσου της ιστοσελίδας του Συλλόγου και από το παρών πρόγραμμα.

1. ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ
Τα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων λειτουργουν και φέτος από τον Οκτώβριο έως και τον Μάιο.

2. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ – ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ
Μια από τις αλλαγές του προγράμματος είναι η σύμπτυξη των δύο εκδηλώσεων της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και του ετήσιου χορού και η μεταφορά τους την Κυριακή το μεσημέρι, κρίνοντας πως έτσι εξυπηρετεί πολύ καλύτερα όλους μας.
Δε θα είναι πια ένας χορός αλλά μια πολύπλευρη πολιτιστική εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει εκδήλωση για τα παιδιά, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον ετήσιο χορό του Συλλόγου.
Η εκδήλωση θα γίνει μεσημέρι, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στο Κτήμα Πασιάκου. Η προσέλευση θα γίνει στις 11.30 και θα αρχίσει με τσίπουρο, μεζέδες, προβολές και κουβεντούλα. Θα ακολουθήσει η εκδήλωση για τα παιδιά και στις 13.00 θα γίνει η κοπή πίτας και η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2012. Στις 13.30 θα προσφερθεί το κυρίως πιάτο και θα αρχίσει ο χορός.
Η πρόσκληση θα είναι στα 15 Ευρώ και 10 τα παιδικά. Θα μας διασκεδάσει σε ένα πλούσιο πρόγραμμα η καρδιτσιώτικη ορχήστρα Οκτάηχος με δημοτική παραδοσιακή μουσική και λαϊκό πρόγραμμα. Παρακαλούμε θερμά να στηρίξετε το Σύλλογό μας στην προσπάθεια που κάνει να κρατά το Σύλλογό μας πάντα σε υψηλό επίπεδο.
3. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ
Το Κοινό των Θεσσαλών θα φιλοξενήσει το συμπατριώτη μας από το Σμόκοβο, διακεκριμένο σεισμολόγο Βασίλειο Παπαζάχο, ομότιμο Καθηγητή Γεωφυσικής, ο οποίος θα δώσει σχετική διάλεξη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και στην αίθουσα του ΤΕΕ, πλατεία Ελευθερίας 3 στη Λαμία, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ.
4. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2013
Στα “Καραϊσκάκεια” θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: Η ιστορία της περιοχής Καρδίτσας και στην οποία θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι συγγραφείς, μελετητές και ερευνητές της πλούσιας τοπικής μας ιστορίας.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα έναρξης 10.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 11.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιοποιηθεί εγκαίρως.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: