Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28-1-2012 με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν. Φθιώτιδας ΄΄Ο Καραϊσκάκης΄΄ στο κέντρο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ














Πραγματοποιήθηκε το
Σάββατο 28-1-2012 με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν. Φθιώτιδας ΄΄Ο Καραϊσκάκης΄΄ στο κέντρο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ
Για μια ακόμη φορά και παρά την οικονομική συγκυρία, οι Καρδιτσιώτες έδωσαν τον παρόν στο κάλεσμα του Συλλόγου και συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επιτυχία του χορού μας.Η επιμονή μας και η επένδυση στην ποιοτική ορχήστρα και σε παραδοσιακά ακούσματα από όλη την Ελλάδα είχε και φέτος μεγάλη απήχηση τόσο στους Καρδιτσιώτες όσο και στους δεκάδες φανατικούς φίλους του Συλλόγου μας, που επιλέγουν το χορό μας, αφού ο χορός των Καρδιτσιωτών αποτελεί πια ένα σημαντικό γεγονός για τα πολιτιστικά πράγματα της Λαμίας.
Φέτος ταξίδι στους δρόμους της παράδοσης μας ταξίδεψε η πασίγνωστη Αρετή Κετιμέ με το σαντούρι της και τη γλυκύτατη φωνή της.
Μαζί της ένα εξαιρετικό επιτελείο μουσικών που αποτελείτο από: στο τραγούδι ο δικός μας Χρυσόστομος Μητροπάνος με την αρχοντική του φωνή, που επιμελήθηκε την ορχήστρα, στο λαούτο και τραγούδι ο άλλος Καρδιτσιώτης, Άρης Ντίνας, στο κλαρίνο ο υπέροχος Γιώργος Κωτσίνης, στο βιολί ο Μανώλης Κοττορός και στα κρουστά ο Βασίλης Γαλάνης και ο Γιώργος Ντίνας. Έκτακτη συμμετοχή στο τραγούδι και η έκπληξη της βραδιάς, μια άλλη Καρδιτσιώτισσα, η Ανδριάνα Μόκκα.
Τέλειος και χαμηλός ήχος, χορός και τραγούδι σε μια πραγματική μουσική παραδοσιακή μυσταγωγία.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου ανταποδίδοντας τις ευχαριστίες των καλεσμένων μας κατά την αποχώρησή τους, ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν το χορό μας, Καρδιτσιώτες, ανώνυμους φίλους μας, μέλη φίλων συλλόγων, επίσημους καλεσμένους και εύχεται σε όλους υγεία, προσωπική και συλλογική επιτυχία των προσπαθειών τους.
Ευχαριστούμε δημόσια τους χορηγούς των Νομών Καρδίτσας και της Λαμίας, που με τις προσφορές τους στήριξαν σε μεγάλο βαθμό την εκδήλωσή μας. Τους χορηγούς της Αφίσας και των Προσκλήσεων: Το Κέντρο Εσπερίδες, τη VILLA MERLIN Drinks, Coffee & More, τις σιδηροαλουμινοκατασκευές Ν. Καραγιάννη, το Εμπορικό Κέντρο Στ. Κατσίφας και τις Γραφικές Τέχνες Μαίρης Τσιλιώνη.
Καθώς και τους χορηγούς της Λαχειοφόρου: Τα Ξενοδοχεία Καρδίτσας KAZARMA LAKE RESORT & SPA, ΜΟΥΖΑΚΙ HOTEL & SPA, ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΚΡΗ, ΜΕΓΔΟΒΑΣ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ, ΔΟΛΟΠΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ, το Café- Restaurant Δροσοσταλιά, το Εμπορικό Κέντρο Στ. Κατσίφας, το ζωγράφο Γ. Καραγιώργο, τα Φροντιστήρια Νταφλούκα, τους Αφους Δ. Μαλλιώρα, τους Αφους Καββαδία και EXPERT Καββαδίας, τα Είδη Γάμου & Βάπτισης «ΟΛΙΑ», FOREL Λαμίας, τους Χρ. Μητροπάνο και Αρετή Κετιμέ για τα CDς, Τα Ζαχαρώδη Προϊόντα Αθ. Καταραχιά και για την προσφορά των γλυκών το «Φούρνο στο Σταθμό» του Γ. Γιαννακάκη & ΣΙΑ Ο.Ε.


Το Δ. Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: